In mijn element

Afgelopen zaterdag was een soort familiedag. Bijna alle kinderen weer een thuis, alleen Joery en Faith ontbraken. Lekker chinees gehaald en met zijn allen rond de tafel en bijkletsen en heerlijk flauwekullen.

Dan ben ik in mijn element. Ik geniet er ontzettend van als het hele spul bij elkaar is en er lekker gelachen wordt. Iedereen heeft wel iets te vertellen. Annelies en Arjan natuurlijk over haar aanrijding, Rody en Margot over hun studie, Sander en Daantje over hun werk, Joy over school en haar games en wij natuurlijk over onze sores. Daar tussendoor heeft Tobias natuurlijk altijd wat te vertellen. Niet altijd begrijpelijk maar wel steeds duidelijker en herkenbaarder. Zijn woordenschat begint aanzienlijk te groeien. Verder vermaakt hij zich uitstekend met wat speelgoed. Een schat van een kind.

Ik zit aan het hoofd van de tafel en geniet intens als ik zie tot wat voor fijne mensen mijn kinderen zijn uitgegroeid. Iedereen accepteert elkaar, er wordt veel gelachen. Ik kijk de kring eens rond en voel me trots…

Reageer eens als je durft....