Lopen

We zijn de afgelopen dagen flink met de honden aan de wandel geweest met als doel het energie niveau bij Hunter wat omlaag te brengen. Dat lijkt te werken. We hebben nu al een paar keer rustig kunnen eten zonder gejank en gepiep.

Ayla en Hunter bivakkeren nu veel op de bank waar ze doen alsof ze uitgeblust zijn. Tot zover dus succes. En het heeft nog een voordeel, ik voorzie ook weer in mijn eigen wandel behoefte. Ik heb het eigenlijk een beetje gemist. De benen doen een beetje zeer maar dat wordt wel weer beter. Ik denk dat ik de tracks app weer ga installeren en weer ga bij houden hoeveel ik loop.

Ik zal ook de kaart weer eens bestuderen. Stukjes Lelystad opzoeken waar ik nog niet geweest ben. Ik las toevallig dat het Gelderse Hout ook een losloop gebied is. Dat is leuk. Zodra ik weer op wandelingen van meer dan 2 uur zit gaan we daar zeker een paar keer langs. Alleen in het weekend natuurlijk. Door de weeks doe ik alleen de avond wandelingen en is het al donker. Dan is het niet prettig om in het bos te wandelen. Maar misschien binnenkort…..

Reageer eens als je durft....